• Kampionatin Evropian për shkollar (Kadet)Erzurum,Turkye 
  • Kampionatin Evropian për shkollar (Kadet)Erzurum,Turkye 
  • Eldar Aliu ndeshet me boksierin nga Serbia
  • Boksierët e Kosovës udhëtojnë për në Turqi
  • Kampionati Europian për shkollar(kadet) Erzurum ,Turkey 10-21.08. 2022

DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS

DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS Një delegacion i FBoxK-së, i kryesuar nga presidenti Ramadan Selimi po zhvillon një vizitë në kampin përgatitor të kombëtares së Kosovës në boks. Selimi i shoqëruar nga nënkryetari Sylejman Voca, dhe anëtarët e bordit Nadir Shllaku e Latif Demolli, kanë arritur rreth orës 13:30 në Durrës, ku në Hotel Kosmira po zhvillon përgatitjet kombëtarja jonë. Gjatë vizitës, Selimi ka…

Read More >>

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS SHPALLJA E SPORTISTIT TË VITIT 2016

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS SHPALLJA E SPORTISTIT TË VITIT 2016 14 Janar 2017, – Prishtinë LAUREATËT Boksieri më i mirë ……….. ARMEND XHOXHAJ Boksierja më e mirë …….. DONJETA SADIKU Trajneri më i mirë ……….. BESIM BRAHIMI Gjyqtari më i mirë ……….. LATIF DEMOLLI Punëtori sportivë ……….. .SYLEJMAN VOCA Klubi më i mirë ………….. K.B.”GOLLAKU”

Read More >>

VAZHDOJNË PËRGATITJET E BOKSIERËVE

VAZHDOJNË PËRGATITJET E BOKSIERËVE Tash e një javë, boksierët e kombëtares së Kosovës po zhvillojnë përgatitjet intenzive në Durrës. Federata e Boksit e Kosovës (FBoxK), ka publikuar fotografi nga seanca e sotme e mesditës, ku shihet atmosferë pune dhe disponim në mesin e boksierëve të përzgjedhur në kampin kosovar. Të shtunën, është paralajmëruar edhe një vizitë, që kryetari Ramadan Selimi, së bashku me zëdhënësin Latif Demolli, do t’ua bëjnë boksierëve,…

Read More >>

BOKSIERET NE PERGADITJE TE PERBASHKETA

BOKSIERET NE PERGADITJE TE PERBASHKETA Ekipi i boksiereve me te mire te Kosoves do te udhetojne ne pergatitje te perbashketa ne bregdetin Shqiptar ne Durres me 14 Janar ku do te zhvillojne pergaditjet para garave nderkombetare qe jane te parapara ne kalendarin e garave zyrtare ne Shkurt 2017 Mungojne disa boksier qe per arsye objektive dhe provimeve qe kane javen e ardhshme,por do te ju bashkangjiten ekipit ne vazhdim. EKIPI…

Read More >>

FBOXK-SHTYHEN PERGADITJET PËR DISA DITË

Federata e Boksit e Kosovës ka parapare përgaditjet e reprezentuesve senior nga data 09 Janar por për shkak te motit dhe temperaturave te ulta ka vendos qe keto pergaditje te shtyhen per disa ditë.Klubet e boksiereve te parapare per pergaditje do të lajmerohen me kohë. Keto përgaditje janë të mirseardhura para turneve ndërkombëtare:02-07 Shkurt ne Debrecen( Hungari),18 Shkurt “Pavarsia” Prishtine,20-27 Shkurt “Strangjat” Bullgari. Selektori i reprezentacionit Shefki Bogujevci ka parapare…

Read More >>

KUVENDI KOMUNAL PRISHTINA SHPALLI SPORTISTËT MË TE MIRE PËR VITIN 2016

Sporti i boksit me i sukseshmi në Komunen e Prishtines Boksi rrëmbeu 3 trofet ndër më kryesoret : Donjeta Sadiku sportiste e vitit ndër 10 sportistet më te mire vendi i dyte,Latif Demolli gjyqtari më i mire i vitit dhe Besim Brahimi puntori më i mire sportiv. Nje sukses i boksit Kosovar keto rezultate tregojn se boksi ështe njëri nder sportet kryesore në Republiken e Kosovës.  

Read More >>

PROPOZIMI I BOKSIEREVE PER BURSA nga MKRS dhe KON

Komisioni i caktuar nga Bordi i FboxK Nadir Shllaku,Shefki Bogujevci,Latif Demolli,për përzgjedhjen e shpresave Olimpike për fitimin e Burses 1 vjeqare nga boksierët e propozuar si;Donjeta Sadiku,Patriot Behrami,Atdhe Delijaj,Erdonis Maliqi,Shpetim Rrullani,Jozef Rrasi,Fisnik Muharremi,Qlirim Zeka. Dhe sipas rezultateve të arritura për vitin 2016 ,komisioni emroi 3 boksier si Donjeta Sadikun,Patriot Behramin , Atdhe Delijaj për aplikim ne KOK ku Bordi i Komitetit Olimpik cakton boksieret fitues të Bursave 1 vjeqare nga…

Read More >>

KONGRESI I AIBA-s në MONTREUX -ZVICER

KONGRESI I AIBA-s në MONTREUX -ZVICER Me 20 dhjetor në Montreux te Zvicres do te mbahet Kongresi i Federatës Botërore AIBA ku ndër te tjera do te ket dhe ndryshimi i poentimit kompjuterik te gjyqtareve dhe disa rregullave teknike në boks si dhe ndryshimi i disa neneve ne Statutin e AIBA-s. Kosovën në ket Kongres do ta perfaqesoj gjyqtari ndërkombëtar botëror AIBA i cili eshte dhe sekretar teknik i FboxK….

Read More >>