TURNEU NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”2017

February 14, 2017

TURNEU NDËRKOMBËTAR”PAVARËSIA”2017 Në këtë fundjave me 18 Shkurt Federata e Boksit e Kosovës organizon turneun e 9 ndërkombëtar Pavarësia ku do te marin pjese boksieret nga Maqedonia,Shqipëria,Mali i Zi dhe Kosova.Turneu organizohet në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në Prishtinë me fillim në ora 13:00.

Read More >>

BOKSIERET E KOSOVËS NË HUNGARI

February 5, 2017

Nga nesër Federata e boksit e Kosovës fillon me garat ndërkombëtare dhe kombëtare. Nesër ekipi i Kosovës me 3 boksier 64kg.Nikol Rrasi ,69kg.Besart Kurhasku,81kg.Fisnik Muharremi ,selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli udhëtojn në Debrecen(Hungari) në turneun ndërkombëtar i 61 “Bocskai Istvan Memorial” që zgjat deri me 12 Shkurt.Ky turne është i vlefshem për pike për Kampionatin Botëror që mbahet në Tetor në Humburg te Gjermanise. Meqi i…

Read More >>

KURSI PËR ADMINISTRATORË HYN NË DITËN PËRMBYLLËSE

February 5, 2017

KURSI PËR ADMINISTRATORË HYN NË DITËN PËRMBYLLËSE E diela ka qenë dita e fundit e punës së kursit bazik për administratorët sportive. Kursi bazik që ka filluar të premten, është ndjekur nga 24 trajnerë, admionistratorë, menaxherë dhe gazetarë sportivë, të cilët përmes ndjekjes së ligjeratave dhe duke qenë pjesë e punimeve në këtë seminar, do të certifikohen me diplomën bazike të administratorëve sportivë, e cila lëshohet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar,…

Read More >>

PO VAZHDON KURSI PËR ADMINISTRATORË SPORTIV

February 4, 2017

PO VAZHDON KURSI PËR ADMINISTRATORË SPORTIV   Në ditën e dytë të punimeve të kursit për administrator sportivë, theksi I veçantë I është dhënë planit strategjik të Federatës së Boksit të Kosovës. Duke folur për prezantimin dhe rëndësinë e të pasurit e një plani të tillë, fillimisht të pranishmëve u është drejtuar presidenti I KOK-ut Besim Hasani, I cili duke provokuar edhe bashkëbisedimin më 24 pjesëmarrësit e këtij kursi, nxorri…

Read More >>

DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS

January 22, 2017

DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS Një delegacion i FBoxK-së, i kryesuar nga presidenti Ramadan Selimi po zhvillon një vizitë në kampin përgatitor të kombëtares së Kosovës në boks. Selimi i shoqëruar nga nënkryetari Sylejman Voca, dhe anëtarët e bordit Nadir Shllaku e Latif Demolli, kanë arritur rreth orës 13:30 në Durrës, ku në Hotel Kosmira po zhvillon përgatitjet kombëtarja jonë. Gjatë vizitës, Selimi ka…

Read More >>