AKTIVITETET

KALENDARI I GARAVE – 2016

 

JANAR – I –

12. Shpallja e Laurateve për vitin 2015

SHKURT – II –

02 – 07.Debrecen (Hungary) – Turneu nderkombetar “Bockai Istvan Memorial”

06.Podgoricë (Mali i Zi) – Benex Liga për kadet,junior,te rinje(Youth)

08-22.Sofje (Bullgari) Kampi nderkombetar per Lojra Olimpike

13 – 14.Hercegnovi (Mali i Zi) Turneu nderkombetar “Ditet e Mimozes”

21..Prishtine – Turneu i –VIII – nderkombetar “Pavarsia”

22-28..Sofje (Bullgari) –Turneu nderkombetar “Strangjat”

MARS – III

13.Podgoricë (Mali i Zi) – Turneu nderkombetar “Braca Marovic”

10 – 14.Shkoder (Shqiperi)- Turneu nderkombetar “Vllaznia Memorial”

17.03-07.04.Shqiperi-,Pergaditjet e dy pjesemarresve per Rio 2016

20.Pejë – k.b.”Peja” Turne i boksit “Epopeja e Dukagjinit”

23.Viti – Turneu i boksit “Flakadani i Karadakut”

PRILL – IV-

04-09.Sofje(Bullgari) Turneu nderkombetar për (youth)”Emil Zechev Memorial”

07 – 18.Samsun(Turqi) Kualifikimet per L.O.Rio 2016

23.Pejë – k.b.”Besa” Turne boksi per te gjitha grupmoshat

29.04-01.05.Podgoricë(Mali i Zi) Turniri nderkombetar për junior “Trofeu i Podgorices”

MAJ –V –

 

07.Drenas -k.b.”Drenasi ” Turne boksi

22.Podgoricë(Mali i Zi)-Benex Liga

27-30.Prishtinë-Turneu nderkombetar EUBC per te rinje(Youth) “Lah Nimani”

31.Pejë – k.b.”Besa” Turne boksi

QERSHOR – VI –

05.Gjakovë – Turneu i boksit”Dita e Qlirimit”

12.Pejë – k.b..’Peja” Turneu i boksit “Dita e Qlirimit’

10-12-Rybnik (Poloni) Turne i Boksit per Femra dhe Meshkuj

16-25 Kampionati Boteror dhe Kualifikimet per Rio 2016 Baku (Azerbaijan

18-26.Kaposvar(Hungary) EUBC Kampionati Evropian për junior

19.Gjilanë – Turneu memorial “Shemsi Kurtalani”

26.Shtime – Turne boksi per te gjitha grupmoshat

KORRIK – VII –

02-03.Prishtinë-Kampionati Individual i Kosoves (junior,te rinje,senior)

09-10. Prishtinë-Kampionati Individual i Kosoves (pioneer,kadet)

15-24.Zagreb(Kroaci) EUBC Kampionati Evropian per shkollar

24.Pejë- Turne Boksi

GUSHT – VIII –

05-21.Rio(Brazil) Lojrat Olimpike

SHTATOR – IX –

01-04.Wr.Neustadt(Austri) Turneu nderkombetar “Nation Cup”

11.Prishtinë- k.b.”Gollaku”Turneu i boksit “Ismet Asllani-Prapashtica”

17.Drenas – k.b.”Drenasi” Turneu i boksit “Rasim Kiqina”

15-24.Turqi EUBC Kampionati Evropian per femra te reja dhe juniore

18 – 21.Sarajeve (B. e H.) Turneu nderkombetar “Mustafa Hajrulahoviq Talijan”

TETOR – X –

03-08.Chiang Mai(Tailand)Kampionati boteror i Unionit

04-09.Frankfurt(Gjermani)Turneu nderkombetar per te rinjë(Youth)”Brandeburg Cup”

09 .Prizren –k.b.”Prizreni” Turne boksi per te gjitha grupmoshat

16.Podgoricë(Mali i Zi) Benex Liga

20-23.  Lienz(Austria) Turneu nderkombetarper senior dhe youth “Dolomiten Cup”

18-24. Istambull(Turqi) Turneu nderkombetar”Ahmet Comert” per te rinjë

24.10-06.11.St.Petersburg(Rusi) AIBA Kampionati boteror per te rinjë (youth)

NENTOR – XI –

   EUBC Kampionati Evropian per Femra seniore

11– 14.Shkupë(Maqedoni) – Turneu nderkombetar “Gongu i Artë)

20.Gjakovë –k.b.”Gjakova137”Turneu memorial “Xhafer Thaqi”

15.Pergaditjet e Reprezentacionit per turneun “Adem Jashari”

25 – 28.Prishtinë – Turneu nderkombetar – XVIII – “Adem Jashari”

DHJETOR – XII –

 

04.Podgoricë(Mali i Zi) Benax Liga

24.Prishtine – Shpallja e sportisteve te vitit 2015