FEDERATA E BOKSIT FILLON AKTIVITETET PËR VITIN 2018 ME PËRGADITJET TË PËRGJITHSHME BAZIKE NË DURRËS

January 6, 2018

Federata e boksit e Kosovës sot dërgoi boksieret e të gjitha grupmoshave dhe vajzat në përgaditje bazike në Durrës (Shqiperi) EKIPI I BOKSIERËVE – PËRGADITJE NË DURRËS 06 – 18. JANUAR 2018 1.ÇLIRIM ZEKA 2.LUAN DEMAJ 3.VENHAR HAZIRAJ 4.JOZEF RASI 5.ARMEND NEZIRI 6.FLAMUR SEJFIJAJ 7.TAULANT SEJFIJAJ 8.DIELLI VRANOCI 9.DRILON THAQI 10.FISNIK MUHARREMI 11.LEON KUQI 12.BESFORT MERLAKU 13.DIONIS MEXHUANI 14.FATLIND TERNAVA 15.PATRIOT BEHRAMI 16.BESART PIREVA 17.SHPEJTIM BAJOKU 18.VIOLANT SYLEJMANI 19.ERDONIS MALIQI…

Read More >>

SHPALLJA E SPORTISTIT TË VITIT 2017 NGA FBOXK

January 2, 2018

SHPALLJA E SPORTISTIT TË VITIT 2017 NGA FBOXK Boksierja më e mirë – DONJETA SADIKU Trajneri më i mirë –  BESIM BRAHIMI Gjyqtari më i mirë –  LATIF DEMOLLI  Punëtori sportivë  –  SYLEJMAN VOCA Klubi më i mirë –  “GOLLAKU” Prishtinë. BOKSIERI I VITIT 2017 SENIORËT Fisnik Muharremi- k.b. .”Trepça89” Mitrovicë Violant Sylejmani – k.b.”Drita” Gjilan” Besart Kurharsku – “k.b.”Sport Centar” Gjakovë Taulant Sejfijaj – k.b.”Pejë” Pejë Venhar Haziraj – k.b.”Gjakova…

Read More >>