MBLEDHJA E KOMISIONEVE TË EUBC

December 13, 2017

Dje dhe sot 11 – 12 dhjetor në Assisi (Itali) u mbajten takimet e rregullta të komisioneve të garave pran Federates Evropiane të boksit EUBC . Në komisionin e organizimit të garave për femra antar është edhe kryetari i FboxK Ramadan Selimi ,dhe u diskutua shumë për të arriturat dhe të metat e garave të fundit në Kampionatin Botëror në Indi. Ishte pike e veqantë dhe shumë interesante rreth problemit…

Read More >>