KOSOVA 4 MEDALJE DHE NJI TROFE.

August 26, 2017

Drilon Thaqit medalja e arte dhe trofeu boksieri më perspektiv Sot me 26 gusht u zhvilluan Finalet e turneut ndërkombëtar “Lokomotiv” në Sofje të Bullgarise Në finale Kosova kishte 3 boksier 57kg.Erdonis Maliqi boksoi kundër boksierit nga Rumunia Andrei Tobosaru ku ishte një meq mjaft i forte ku dy boksierët shkëmbyen goditje gjatë tri raundeve dhe në fund gjyqtarët fitues shpallen boksierin Rumun dhe Erdonis Maliqi u stolis me medalje…

Read More >>

NË FINALE KATËR BOKSIER NGA KOSOVA.

August 25, 2017

NË FINALE KATËR BOKSIER NGA KOSOVA. Në finale nesër me 26 gusht në turneut ndërkombëtar “Lokomotiv” 4 boksier nga Kosova ku 3 boksier luftojn për të arten dhe nji për të bronzet.” Sonte në gjysëmfinale shkëlqeu 60kg.Drilon Thaqi duke mundur bindshëm boksierin nga Greqia Antonios Kouvaris ku gjatë tri raundeve dërmoi boksierin grek me goditje të forta dhe të sakta dhe të njëpasnjishme dhe me rezultat bindshëm 3 me 0…

Read More >>

Ekipi i Kosovës junior udhëtoi per Bullgari.

August 23, 2017

Ekipi i Kosovës junior udhëtoi per Bullgari. Ekipi prej 5 boksierëve 52kg.Fatlind Terbava,57kg.Erdonis Maliqi,60kg.Drilon Thaqi,70kg.Erdonis Mexhuani,81+kg.Leonit Kuqi selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli do ta përfaqësojn Kosovën në turneun ndërkombëtar “Lokomotiv” në Sofje të Bullgarise 23-27 gusht.  

Read More >>

KOSOVA ME 5 BOKSIER NE BULLGARI

August 18, 2017

Ekipi i boksierëve junior të Kosovës do të mar pjesë në turneun ndërkombëtar i 5 me rradhe “LOKOMOTIV” në Sofje të Bullgarise nga data 23-27 gusht. Ky turne është i mirsëardhur për boksierët tane para kampionatit Evropian që do të mbahet me 17-26 shtator në Albena të Bullgarise. Selektori Shefki Bogujevci nga ky turne do të bëjë përzgjedhjen e boksierëve pjesëmarës në kampionatin Evropian. EKIPI I KOSOVËS 52kg. FATLIND TERNAVA…

Read More >>

Kursi për Çertifikimin e trajnerëve të boksit AIBA-1 Star(Ylli)

August 18, 2017

Sot përfundoj kursi teknik për trajnerët e boksit i organizuar nga Federata e Boksit e Kosovës në bashkpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës dhe me mbështetjen e Solidaritetit Olimpik Ndërkombëtare. Në këtë seminar ishte instruktori i caktuar nga AIBA z.Mihail Takov ku pjesëmarës ishin 15 trajnerë të boksit,ky kurs ishte mjaft i suksesshëm dhe presim që nga ky kurs të Çertifikohën sa më shumë trajnerë që në federatën e boksit…

Read More >>