GJITHQKA GATI PËR TURNEUN ‘LAH NIMANI’

May 24, 2017

Në fundjavë me 27- 28 Maj do të zhvillohet turneu ndërkombëtar ‘Lah Nimani’ në boks. Federata e Boksit e Kosovës ju njoftonë se përgatitjet po rrjedhin sipas dinamikës së paraparë, dhe gjithqka ështeë gati per pritjen e musafirëve dhe organizimin e turneut. Federata Europiane EUBC ka caktuar edhe delegatin e AIBA-s Rumunin z.Sima Viorel. “Në këtë turne do të marrin pjesë boksierë nga shumë shtete: Shqipëria,Greqia,Belgjika, Kroacia, Mali i Zi,…

Read More >>

TURNEU NDËRKOMBËTAR”LAH NIMANI”

May 19, 2017

TURNEU NDËRKOMBËTAR”LAH NIMANI” Sot këshilli organizativ i turneut ndërkombëtar”Lah Nimani’ organizoi konference për media të shkruara dhe elektronike me rastin e organizimit të turneut të 9 ndërkombëtar”Lah Nimani” i cili organizohet me 27 dhe 28 Maj në Prishtinë. Gjysëmfinalja do të mbahet me 27 Maj në Palestren e Sporteve 1 Tetori në ora 17:00,ndërsa Finalja me 28 Maj në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në ora 12:00. Në këtë turne…

Read More >>

Sot KB”Drita” Gjilan organizoi Turneun ndërkombëtar “Agim Rashiti”

May 13, 2017

Sot KB”Drita” Gjilan organizoi Turneun ndërkombëtar “Agim Rashiti” në Gjilan ku morën pjesë boksierët nga Mali i Zi,Maqedonia,Shqipëria dhe Kosova u zhvilluan 9 meq ku pati duele të mira dhe boks cilësor. Ne fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:Boksieri më i mirë Violant Sylejmani,Boksieri më teknik:Millovan Sekulliq,Qifti më luftarak Albin Sejdiu- Denis Muqa ,Boksieri më perspektiv Drilon Thaqi.      

Read More >>

Sot u mbajt Mbledhja e rregullt e Bordit të Federates së Boksit të Kosovës

May 12, 2017

Sot u mbajt Mbledhja e rregullt e Bordit të Federates së Boksit të Kosovës Ku u diskutuan shume pika ndër to edhe Memorandumi i cili u nënshkrua në mes të FboxK dhe MKRS me të cilën Bordi nuk ishte i kënaqur me shumën e dedikuar për FboxK e cila ka pasur vitin 2016 38 aktivitete ndërsa këtë vit ka 4 kampionate Europiane për të rinjë junior femra dhe senior dhe…

Read More >>