Ekipi i Kosoves do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Memorial Vllaznia 2017″ qe eshte ne kalendarin zyrtar te EUBC

March 29, 2017

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS FboxK vazhdon me aktivitetet ndërkombëtare sipas planprogramit dhe kalendarit te garave për vitin 2017. Ekipi i Kosoves do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Memorial Vllaznia 2017″ që është në kalendarin zyrtar te EUBC. Turneu mbahet në Shkodër 06- 10 Prill. EKIPI I KOSOVËS NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR”MEMORIALI VLLAZNIA 2017” 1. 56kg.BESFORT MERLAKU 2. 60kg.EDMOND ZEFI 3. 69kg.BESART KURHASKU 4. 69kg.TAULANT SEJFIJAJ 5. 75kg.ARMEND NEZIRI 6. 81kg.FISNIK…

Read More >>

Ekipi i Kosovës do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Emil Jechev Memorial” që është në kalendarin zyrtar të EUBC.

March 29, 2017

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS FboxK vazhdon me aktivitetet ndërkombëtare sipas planprogramit dhe kalendarit të garave për vitin 2017. Ekipi i Kosovës do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Emil Jechev Memorial” që është në kalendarin zyrtar të EUBC. Turneu mbahet në Sofje(Bullgari) 03 – 09 Prill. EKIPI I KOSOVËS NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR”EMIL JECHEV MEMORIALI” 1. 52kg.SHPEJTIM BAJOKU 2. 56kg.SHPEJTIM RRULLANI 3. 60kg.ÇLIRIM ZEKAJ 4. 64kg.PATRIOT BEHRAMI 5. 69kg.ATDHE DELIJAj 6….

Read More >>

TURNEU TRADICIONAL “EPOPEJA E DUKAGJINIT”

March 27, 2017

TURNEU TRADICIONAL “EPOPEJA E DUKAGJINIT” Sot me 26 Mars k.b.PEJA” organizoi turneun tradicional “Epopeja e Gukagjinit’ . Në këtë turne përveq boksierëve nga Kosova morën pjesë edhe boksierët nga Shqipëria. U tregua një boks mjaft cilësor dhe duele të forta.    

Read More >>

TURNEU NDËRKOMBËTAR”EPOPEJA E DUKAGJINIT”

March 22, 2017

TURNEU NDËRKOMBËTAR”EPOPEJA E DUKAGJINIT” Federata e Boksit vazhdon garat në sistemin e turneve Klubi i Boksit “PEJA” Pejë organizon turneun tradicional ndërkombëtar “Epopeja e Dukagjinit” me 26 Mars me fillim në ora 14:00 në Palestrën e Sporteve”Karagaq” Matja zyrtare prej orës 9:30 -10:30. Në këtë turne marin pjesë boksierët nga Shqipëria,Maqedonia,Kosova. Gjyqtarë:Rrustem Konjuhi,Latif Demolli,Agim Shala,Aliriza Rexhepi,Safet Syla delegat:Sylejman Voca      

Read More >>

FBOXK- VIZITË NË KOMUNËN E VUSHTRRISË

March 17, 2017

Delegacioni i Federatës së boksit të Kosovës Mehmet Bogujevci sek.gjeneral dhe Latif Demolli sek.teknik sot vizituan Departamentin e Sportit në Komunën e Vushtrrisë ku i priti drejtoresha për Kulture Rini dhe Sport Shpresa Rama.Delegacioni i FboxK kerkoi nga drejtoresha e sportit që ti perkrah dy klubet e boksit “Vushtrria” dhe “Kosova” si me mjete financiare poashtu dhe me rekvizita sportive. Me delegacionin e FboxK prezent ishte dhe trajneri i k.b.”Vushtrria”…

Read More >>

SHOQATA E GJYQTARËVE TË KOSOVËS NË BOKS

March 11, 2017

SEMINARI DHE KOLLOKFIUMI PER GJYQTAR,DHE SEMINARI PER DELEGAT DHE MJEK SPORTIV Federata e boksit e Kosoves perkatesisht Shoqata e gjyqtareve te boksit sot me 11.03.2017 mbajti seminarin dhe kollokfiumin(provimet) per gjyqtare ,si dhe pranimin e 6 gjyqtareve te rinje, si dhe seminare per delegate dhe mjek sportive.Ne ket seminar ishin present 24 pjesemarres. Nga 24 gjyqtare te boksit prezent ishin 22 ku munguar 2 veta . Para fillimit te sezonit…

Read More >>

NJOFTIM PËR TË GJITHA KLUBET E BOKSIT

March 10, 2017

NJOFTIM PËR TË GJITHA KLUBET E BOKSIT Federata e boksit e Kosovës njofton të gjitha klubet e boksit që të bëjnë regjistrimin e klubit,boksierëve,licencimin e trajnerëve,për vitin 2017.Duhet të bëhet regjistrimi i të gjithë boksierëve poashtu licencimi i trajnerëve,delegatëve,refereve sipas kërkesës së Departamentit të Sportit (MKRS).  

Read More >>

SEMINARI DHE KOLLOKFIUMI PËR GJYQTAR ,DELEGAT DHE MJEK SPORTIV

March 8, 2017

Federata e boksit e Kosovës përkatësisht Shoqata e gjyqtarëve të boksit të shtunden me 11.03.2017 në ora 10:00 në Shtëpine e Sporteve në Prishtinë do të organizoj seminarin dhe kollokfiumin(provimet) për gjyqtarë ,si dhe seminare për ,delegate dhe mjek sportivë, dhe pranimin e disa gjyqtarëve të rinje.Në kët seminar janë ftuar të marrin pjesë 24 gjyqtarë të boksit ,4 delegat dhe 3 mjek sportivë. Para fillimit të sezonit pranveror të…

Read More >>

KOSOVA 7 MEDALJE 3 TE ARTA 3 TE ARGJENTA 1 TE BRONZET E 1 TROFE.

March 5, 2017

KOSOVA 7 MEDALJE 3 TE ARTA 3 TE ARGJENTA 1 TE BRONZET E 1 TROFE. Ne turneun ndërkombëtar “Mimoza e Arte” Boksierët tanë u stolisen me 3 medalje të arta Patriot Behrami,Venhard Haziraj,Fisnik Muharremi i cili u stolis edhe me trofe si boksieri më i mire i huaj të argjenta 3 medalje Besfort Merlaku ,Liridon Tahiri ,Ardit Delijaj të bronzet Taulant Sejfijaj. Drejtësine ndau gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli ,Selektori Shefki…

Read More >>