KUVENDI KOMUNAL PRISHTINA SHPALLI SPORTISTËT MË TE MIRE PËR VITIN 2016

December 29, 2016

Sporti i boksit me i sukseshmi në Komunen e Prishtines Boksi rrëmbeu 3 trofet ndër më kryesoret : Donjeta Sadiku sportiste e vitit ndër 10 sportistet më te mire vendi i dyte,Latif Demolli gjyqtari më i mire i vitit dhe Besim Brahimi puntori më i mire sportiv. Nje sukses i boksit Kosovar keto rezultate tregojn se boksi ështe njëri nder sportet kryesore në Republiken e Kosovës.  

Read More >>

PROPOZIMI I BOKSIEREVE PER BURSA nga MKRS dhe KON

December 24, 2016

Komisioni i caktuar nga Bordi i FboxK Nadir Shllaku,Shefki Bogujevci,Latif Demolli,për përzgjedhjen e shpresave Olimpike për fitimin e Burses 1 vjeqare nga boksierët e propozuar si;Donjeta Sadiku,Patriot Behrami,Atdhe Delijaj,Erdonis Maliqi,Shpetim Rrullani,Jozef Rrasi,Fisnik Muharremi,Qlirim Zeka. Dhe sipas rezultateve të arritura për vitin 2016 ,komisioni emroi 3 boksier si Donjeta Sadikun,Patriot Behramin , Atdhe Delijaj për aplikim ne KOK ku Bordi i Komitetit Olimpik cakton boksieret fitues të Bursave 1 vjeqare nga…

Read More >>

KONGRESI I AIBA-s në MONTREUX -ZVICER

December 18, 2016

KONGRESI I AIBA-s në MONTREUX -ZVICER Me 20 dhjetor në Montreux te Zvicres do te mbahet Kongresi i Federatës Botërore AIBA ku ndër te tjera do te ket dhe ndryshimi i poentimit kompjuterik te gjyqtareve dhe disa rregullave teknike në boks si dhe ndryshimi i disa neneve ne Statutin e AIBA-s. Kosovën në ket Kongres do ta perfaqesoj gjyqtari ndërkombëtar botëror AIBA i cili eshte dhe sekretar teknik i FboxK….

Read More >>

Turneu ndërkombëtar “Jordan Mijalkov” Shtip

December 18, 2016

Turneu ndërkombëtar “Jordan Mijalkov” Shtip Sot u hodhe shorti i turneut ndërkombëtar”Jordan Mijalkov” ku marin pjese dhe dy boksier nga Kosova.Ne 64kg. i rinj(Youth) Patriot Behrami bokson kundër boksierit nga Maqedonia Ibrahim Emir ndërsa në 64kg.senior Dielli Vranoci bokson kunëer boksierit nga Serbia Petar Stoshic.Meqet fillojne nga ora 17h.

Read More >>

Ekipi i Kosovës pjesëmarrës në turneun ndërkombëtare në Shtip.

December 17, 2016

Ekipi i Kosoves pjesemarres ne turneun nderkombetar ne Shtip. Federata e boksit e Kosoves vazhdon aktivitetet me pjesemarrje ne gara nderkombetare. Ekipi i Kosoves ne boks udhetoi per pjesemarje ne turneun nderkombetar “Jordan Mijalkov” ne Shtip te Naqedonise.Ne 64kg.Diell Vranoci senior,64kg.Patriot Behrami i ri (Youth)trajner Avni Sejfijaj,Besim Brahimi,pergjegjes Nadir Shllaku

Read More >>

Sot u mbajt Mbledhja e parë e Bordit Ekzekutiv ne Federaten e Boksit e Kosoves.

December 6, 2016

Sot u mbajt Mbledhja e parë e Bordit Ekzekutiv ne Federaten e Boksit e Kosoves. Sipas statutit te Federates se Boksit u plotsuan edhe 3 vende qe me propozim te Presidentit , Bordi miratoj se : Fatmir Makolli, Sylë Morina dhe Shqipe Zogëjani te jenë pjesë e ekzekutivit te kesaj federate. Bordi zgjodhi edhe organet tjera te kesaj Federate si: Komisionin diciplinor, Komisionin e Garave e disa komisione tjera .

Read More >>

Kuvendi i Rregullt i punës dhe Zgjedhor i FBOXK

December 3, 2016

Sod në Hotel Sirius u mbajt Kuvendi i Rregullt i punës dhe zgjedhor i Federatës së Boksit të Kosovës. Pas aprovimit të të gjitha pikave të rendit të ditës dhe programit të punës dhe financiar te vitit 2016 dhe programit te punës 2017 dhe financiar 2017 u aprovuan një zërit te gjitha pikat dhe propozimet. Pika tjetër ishte Kuvendi zgjedhor ku për Kryetar te FBOXK ishin 2 Kandidat si Ramadan…

Read More >>